Anketa

Čo očakávate od novej vlády v oblasti starostlivosti o krajanov?
Navýšenie financií na krajanské aktivity
Počet hlasov: 8190 44%
Voľby internetom
Počet hlasov: 2759 15%
Zastúpenie krajanov v parlamentnom výbore
Počet hlasov: 2492 13%
Lepšia spolupráca Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí s krajanmi
Počet hlasov: 3702 20%
Zastúpenie krajanov v komisii pre rozdelenie grantov
Počet hlasov: 1599 9%
Počet hlasujúcich: 18742

Crowne Plaza je hotelom roka 2010


Hotelová sieť InterContinental Hotels Group vyhlásila Crowne Plaza Bratislava za najlepší hotel Crowne Plaza v roku 2010 v Európe, na Strednom východe a v Afrike. Zvíťazil v konkurencii viac ako 93 hotelov.

Bratislavský štvorhviezdičkový hotel Crowne Plaza je už tradične jedným z najlepšie hodnotených a najvyťaženejších biznis hotelov v hlavnom meste Slovenska. Jeho výhodou je vynikajúca poloha s výhľadom na Prezidentský palác, iba niekoľko minút chôdze od historického centra a s výbornou dostupnosťou dopravných uzlov, vrátane medzinárodného letiska Milana Rastislava Štefánika v Bratislave. Ponúka vynikajúcu kuchyňu, komfortné ubytovanie, moderné konferenčné priestory a skvelú kuchyňu. K dispozícii sú luxusné mestské h kúpele a Regency Casino.

Spoločnosť Best Hotel Properties a.s. je jednou z najväčších hotelierskych spoločností svojho druhu v strednej a východnej Európe so základným imaním 350,25 miliónov Eur. Do portfólia hotelov okrem luxusného päťhviezdičkového hotela Baltschug Kempinski v Moskve patrí aj bratislavský hotel Crowne Plaza, Kempinski Hotel River Park, Grand Hotel Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese, moskovský Hotel Kadashevskaya a reštaurácia Buddha - Bar v Prahe.

Get the Flash Plugin to view this file.
Stiahnite si Flash plugin pre prezretie tohto obsahu.

sal : 19.04.2011