Anketa

Čo očakávate od novej vlády v oblasti starostlivosti o krajanov?
Navýšenie financií na krajanské aktivity
Počet hlasov: 8190 44%
Voľby internetom
Počet hlasov: 2759 15%
Zastúpenie krajanov v parlamentnom výbore
Počet hlasov: 2492 13%
Lepšia spolupráca Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí s krajanmi
Počet hlasov: 3702 20%
Zastúpenie krajanov v komisii pre rozdelenie grantov
Počet hlasov: 1599 9%
Počet hlasujúcich: 18742

Slovák, ktorý hýbe nitkami pražského luxusu


Tomáš Jančík riadi najobľúbenejší špičkový hotel sveta.

Z domova odchádzali ako neznámi, v zahraničí sa vypracovali na špičky vo svojich odboroch. V seriáli Slovenský recept na úspech vám prinášame príbehy úspešných Slovákov.

Patrí k najužšiemu vedeniu špičkového päťhviezdičkového hotela Golden Well v Prahe, ktorý pred pár týždňami vyhlásil najprestížnejší cestovateľský server TripAdvisor.com za najobľúbenejší luxusný hotel na svete. Jeho bežný pracovný deň je kolotoč stretnutí s najrôznejšími manažérmi, práce na nových projektoch či rozhovorov s klientmi od manažérov hviezd svetového šoubiznisu až po biznismenov. Aj vďaka jeho manažérskym nápadom Golden Well porazil superluxusné zariadenia v Dubaji či Karibiku. "Našou hlavnou devízou je individuálny prístup ku každému klientovi. Návštevníka nezaujmú zlaté kľučky na dverách, ale prvý dojem, spôsob, ako sa o neho postaráme,“ uviedol pre HN Tomáš Jančík, manažér pražskej hotelovej legendy Golden Well.
Hotel sa hosťom snaží ponúknuť vždy niečo výnimočné. "Máme napríklad vankúšové menu, keď si hosť môže vybrať z rôznych druhov vankúšov či rozostielok. Hotel je luxusný vtedy, keď sa hosť cíti luxusne a luxusné sú aj jeho služby, nielen budova hotela.“

Boj o zákazníkov
Jančíkov tím riadi od minulého roka ešte jeden hotel v Prahe. O tom, že pocta nie je náhodná, svedčí triumf ďalšieho pražského hotel Aria, patriaceho rovnakej spoločnosti. Ten vyhlásil server TripAdvisor.com za najobľúbenejší v roku 2009. Práve Jančík má veľký podiel na zvýšení kvality služieb hotela aj v čase krízy. "Náš hotel mal vlani historicky najlepší výsledok. Myslím si, že opatrenia, ktoré sme prijali na skvalitnenie služieb, boli dostatočne efektívne," hovorí 26-ročný rodák z Tatranskej Štrby.

Nasýtený trh
Hotelu Golden Well sa aj vďaka Jančíkovi darí udržať si vysoký kredit. Cestu k nim si neraz nájdu aj hollywoodske či hudobné celebrity. "Bývali u nás napríklad topmodelky Adriana Sklenaříková a Carmen Kass, tím stajne formuly 1 Ferrari či nemecká rocková skupina Rammstein. Nemali žiadne špeciálne požiadavky. Boli veľmi príjemní a nenároční,“ ubezpečuje Jančík

Get the Flash Plugin to view this file.
Stiahnite si Flash plugin pre prezretie tohto obsahu.

06.04.2010

Zdroj: http://hnonline.sk/svet/c1-42219030-slovak-ktory-hybe-nitkami-prazskeho-luxusu